Nieuwsbericht

Symposium - Protonen en andere innovaties in de kankerzorg

Profielfoto van Janine Beaujean
25 september 2024 | 1 minuut lezen

Maastro nodigt zorgprofessionals uit voor het tweedaagse symposium op 17 en 18 oktober ter viering van het 1e lustrum van het Protonentherapiecentrum. Dit evenement biedt een unieke kans om je kennis te verdiepen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de radiotherapie.

Het symposium biedt waardevolle inzichten in de meest recente innovaties op het gebied van radiotherapie en protonentherapie, met een sterke focus op hun impact op zowel het oncologische landschap als de patiënt. Op dag 1 worden deze innovaties kritisch besproken en geëvalueerd door toonaangevende experts. Dag 2 zoomt in op de toekomst van de kankerzorg, met nadruk op hoe technologische vooruitgang de zorg zal blijven vormgeven. Hier ligt de nadruk op beleidsmatige implicaties en de strategische keuzes die nodig zijn om innovatie te stimuleren.

Met sprekers als Dr. Bradly Wouters, Prof. dr. Rianne Letschert, Prof. Dr. Dirk De Ruysscher, Prof. Dr. Marcel Verheij, Prof. Dr. Anne Marie Weggelaar-Jansen, Prof. dr. Jan Kremer, Prof. dr. Geerard Beets en vele anderen, biedt het programma een rijk en gevarieerd aanbod aan onderwerpen die zowel wetenschappelijk als beleidsmatig relevant zijn. Beide dagen worden geleid door dagvoorzitter Fleur Huijs.

Mis deze kans niet om je te laten inspireren en direct bij te dragen aan de toekomst van de kankerzorg.

📍 Locatie: Chateau St. Gerlach in Valkenburg a/d Geul
🔗 Inschrijven: rb.gy/019tgk
✅ Accreditatie aangevraagd
đŸ’ŧ Registratiekosten: 1 Dag: €100, 2 Dagen: €175
ℹī¸ Blijf op de hoogte, via: https://lnkd.in/ew9DbYCr

Schrijf je vandaag nog in, via: rb.gy/019tgk
Leuk om je te mogen verwelkomen op dit inspirerende evenement!